Angus, thongs and pefect snogging

Ikväll ska vi för andra gången kolla på den underbara filmen Angus, thongs and perfect snogging hemma hos madelene. När vi kollade på den för första gången var i alla fall jag väldigt skeptisk, men i slutet och flera gånger i filmen satt alla och klappa händerna och typ.. grät? Haha, den är så grymt bra, det är fan ett måste att se den :)

Just nu sitter jag i datorsalen på svenskaengelskan, ska ha matte sen. Drar väl in någon ego bild i eftermiddag innan jag drar iväg, hejdå!

 


Tandläkaren

Sitter här i min säng, har pyjamas på mig och nyss flätat håret! HAHA vad fint det låter. Jag väntar i alla fall på att reklamen till Fringe ska sluta, sen ska jag gå ner med datorn till pappa för han ska tydligen kolla på något program han missat. Jag var btw hos tandläkaren idag, det gick väl bra.. Men jag kan minst sagt säga att jag inte gillar min tandläkare, alls. Hon tryckte sin hand mot min läpp som stöd, och under läppen finns ju tänder(!!) så det kändes som om min läpp skulle gå av, sedan stoppar hon in en massa saker i käften på en så man inte kan svälja. Jaja whatever, nu är det gjort och jag ska fortsätta kolla på Fringe, hejdå!

Bild från igår,

@%"#!6&

Jag är så jävla förbannad just nu.

Tyst

Nu ska jag vara tyst resten av kvällen så jag kan prata i morgon, min hals tar livet av mig. Gick upp i morse, gjorde ordning mig och allt, men det tog stop när jag började äta frukost. Så jag gick upp till mamma och sa att jag skulle vara hemma idag sedan gick jag och sov till 14:30, så det lär bli en sömnlös natt eftersom jag sovit typ hela dagen.

I love you, Beth Cooper

Den filmen alltså, så grymt bra!

Tillbaka, igen

Börjat bloggat igen, får väl se hur länge det tar tills jag tröttnar, igen.

Ligger här i min säng och kollar på vänner, väntar på att CSI ska börja, det är verkligen den bästa kriminalserien jag någonsin sätt(där lät jag lite djup för engångskull..) Förövrigt har jag varit på boxningen idag, det gick åt helvete eftersom jag har sjukt ont i halsen den lördags. Så Julia fick typ göra allt jobb, och jag måste bara säga att den kvinnan är brutalt stark. Så nu har jag också ont i mina armar, och mina ben, hela mig gör ont, kan delvist bero på att jag och mina hala strumpor halkade väldigt mycket i helgen. Blåmärken haha. Annars är nog allt bra.. Men nu ska jag kolla klart på vänner, hej då!

RSS 2.0